Xerrada de la Marató de TV3

Avui els alumnes de 3r i 4t d'ESO hem assistit a una xerrada de la Marató de TV3.
El diumenge 16 de desembre, la 27a edició de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio destinarà el seu esforç divulgatiu i impulsor de la recerca biomèdica al càncer, la primera causa de mort entre els homes i la segona entre les dones.
Hem après molt sobre la malaltia, es seu diagnòstic i la seva prevenció.

Tallers de Tardor

Durant aquest octubre les nenes i nenes d'educació infantil realitzarem diferents tallers de tardor. Aquest dilluns hem treballat l'art lliure amb elements de tardor i pintures.
Els tallers els realitzem cada dilluns a la tarda. Unes hores en les que els infants de P3, P4 i P5 junts gaudeixen d'una estona emocionant. Els petits aprenen dels grans i els grans es senten més protagonistes ajudant als petits.
Una experiència fantàstica!!!

Treballem l'itinerari i les distàncies! Quant és 1 quilòmetre?

Avui els nens i nenes de 2n de cicle inicial aprofitant que estem treballant l'itinerari i les distàncies hem pogut comprovar quant és 1 quilòmetre (Km). Prèviament a classe i a partir d'un plànol ens hem fet una idea aproximada de quan és un quilòmetre caminant i quanta estona triguem en fer-lo. Després a la classe i per grups hem posat en comú les nostres conclusions. Ara ja som conscients i podem conèixer per pròpia experiència millor les distàncies i els plànols.

Pàgines