Projecte SNOEZELEN

PRESENTACIÓ INSTITUCIONAL DEL NOU PROJECTE, PIONER A CATALUNYA, PER AL CURS ACADÈMIC 2016-17 : PROJECTE SNOEZELEN

FEM CIÈNCIA A L'ESCOLA " Congrés Anna Gené"

El passat 20 de Maig, els alumnes de sisè van participar en la tercera edició "Fem ciència a l'escola: Congrés Anna Gené" a l'auditori de l'edifici Transfronterer del Campus de Cappont (Udl). Els alumnes van presentar el seu projecte d'investigació realitzat durant les darreres setmanes a l'aula de Science: "Discovering the fungi world". Els alumnes han estat investigant sobre el regne dels fongs, especialment, les floridures.

Sortida Tarragona 5è EP

Els alumnes de 5è hem anat a conéixer in situ tal i com vivia la societat romana fa 2000 anys a la ciutat Tarraco. Ho hem descobert a partir del taller que hem realitzat al Museu Arqueològic. Després ens hem dirigit a visitar la part que es conserva del Circ romà, l'Amfiteatre i les muralles.
Per la tarda ens hem desplaçat amb l'autobus a veure l' Aqüeducte.

Coneixem diferents oficis i aficions a la Llar

Al llarg de la setmana els infants de la Llar han pogut gaudir d’un seguit d’oficis i aficions, ens ha visitat un professor de tennis, un àrbitre, una secretaria, una dissenyadora d’interiors, una banquera, unes mestres a fer música i una altra mestra a explicar-nos l’embaràs i els nadons, una educadora que ens ha fet gaudir amb el taller “ llums, ombres i colors”, també ens han vingut a ensenyar un tren a vapor i a fer la tarda de contacontes.

Els alumnes de 2n.B fem activitats de Practical Maths al pati!

Aquesta tarda, a l'hora de Practical Maths, els alumnes de 2n B hem baixat al pati de l'escola a fer activitats de matemàtiques en anglès. Hem mesurat diferents objectes i parts del pati, hem montat sumes amb diferents peces, hem practicat els euros i hem jugat al "memory" de les sumes. Hem gaudit aprenent "maths" i ens ho hem passat molt bé!!!

Projecte d'Hort - P4 B

Dins del projecte d’hort, observem com creixen les diferents hortalisses i verdures que anem plantant.
És una manera de treballar el pas del temps i la cura pel medi, mitjançant aprenentatges vivencials i d’experimentació.

Aquesta vegada ja hem pogut provar alguns d’aquests productes que anem regant i cuidant.

Sortida de 4t de primària als Camps Elisis de Lleida

Avui al mati els alumnes de 4t de primària hem anat a visitar els Camps Elisis, el gran espai verd de la nostra ciutat.
Ja fa dies que des de l'àrea de socials i món i societat ho estem treballant.
Hem pogut observar els diferents jardins d'estil francès i anglès, els edificis del teatre, el café- xalet, l'aquàrium i el templet..., el passeig dels plàtans, de les magnòlies, dels til.lers...

Taller- Vine a jugar amb nosaltres!!!

Aquesta setmana hem realitzat un taller de psicomotricitat vivenciada en el que han pogut participar pares, mares, padrins, tiets,...i especialment nens i nenes de 0 a 5 anys.
Ha estat emocionant poder compartir amb totes les famílies una estona de joc.
Amb aquesta activitat tanquem un seguit de tallers que hem realitzat durant aquest curs.
Moltes gràcies per participar.
Ens veiem aviat amb noves propostes!!!

Viatgem Amb l'art:Andy Warhol

Els nens I nenes de P5 continuem el nostre projecte de "viatgem Amb l'art" amb l'artista Andy Warhol.
Hem visionat un power amb la seva biografia i hem vist moltes de les seves obres. Ens hem inspirat en l'obra "les flors". Ens encanta ser artistes!

Una festa a la cuina. P5

Els nens I nenes de P5 vam anar a fer el taller "FESTA A LA CUINA". Ens ho vam passar super bé posant banda sonora al conte que ens va explicar el Pep i Ho vam fer d'una forma molt especial, amb instruments musicoculinaris: paelles, olles,... Ha sigut molt divertit!

Pàgines