Projecte SNOEZELEN

PRESENTACIÓ INSTITUCIONAL DEL NOU PROJECTE, PIONER A CATALUNYA, PER AL CURS ACADÈMIC 2016-17 : PROJECTE SNOEZELEN

Teatre en anglès a l'ESO

Aquest tercer trimestre, tot l'alumnat d'ESO hem assistit a la representació de teatre en anglès "Romeo and Juliet", una obra de IPM Productions, i que vam veure al teatre de l'Escorxador de Lleida.
Va ser una experiència molt enriquidora per als alumnes, que van tenir l'oportunitat de practicar la comprensió oral en llengua anglesa.

Ens emocionem descobrint!!

A l'aula dels nadons poc a poc anem descobrint el nostre entorn: els elements de l'aula, les flors del pati,... i ens emocionem amb cada descoberta que compartim.

Santa Anna estem presents a l' Aula hospitalària!!

Aquesta setmana mestres de l'escola hem anat a representar l'obra de "la llegenda de Sant Jordi" als nens i nenes de l'aula hospitalària de l'Arnau de Vilanova.

Una llegenda tradicional de Catalunya contada als més petits amb titelles dels diferents personatges.

Els nens i nenes han participat emocionats durant l'obra entre cançons i somriures!!

2n dia convivències la Capella Cicle Superior

Avui el matí no ens ha acompanyat, ha estat plovent. Hem fet una activitat d'orientació i jocs cooperatius.
Les previsions metereològiques a la tarda han estat favorables i hem anat a l'Espluga de Francolí a visitar la Cova Font Major on hem pogut conèixer els trets més significatius de la Prehistòria.
A la tornada ens ha acompanyat el sol!!!!
Hem acabat el dia amb una sessió de música disco.

Segon dia de les convivències de cicle inicial a Cal Petit

Avui dijous hem continuat amb les activitats programades dels monitors. Hem fet una gimcana dels aliments saludables i després hem continuat fent les activitats de multiaventura. Ens ho estem passant molt i molt bé!!!
I aquesta nit ens espera la discoteca!!!

Primer dia de convivències del Cicle Mitjà a Sant Carles de la Ràpita

Els alumnes i professors de cicle mitjà hem arribat amb moltes ganes al Delta de l’Ebre. Durant el matí ens hem instal•lat a la casa de colònies i ben aviat, després de dinar, ens hem dirigit cap a Amposta per a realitzar l’activitat de piragüisme al riu Ebre. Primer, ens han explicat com s’utilitza la pala per dirigir la piragua i tot seguit cap a l’aigua! En cada una hi anàvem tres de nosaltres!

1r día convivències la Capella, cicle superior

Avui hem visitat la ciutat medieval de Montblanc, després ens hem dirigit molt il.lusionats a la casa de colònies la Capella. A la tarda hem visitat el monestir de Poblet i a la nit ens espera jocs nocturns!!!

Primer dia de convivències del cicle inicial a Cal Petit

Avui al matí hem arribat molt emocionats a Cal Petit. Després de la presentació amb els monitors i la benvinguda a la casa hem començat a fer les activitats: rocòdrom, primers auxilis i pista americana.
Ens ho estem passant molt bé i estem molt contents!!!

Pàgines