Projecte SNOEZELEN

PRESENTACIÓ INSTITUCIONAL DEL NOU PROJECTE, PIONER A CATALUNYA, PER AL CURS ACADÈMIC 2016-17 : PROJECTE SNOEZELEN

Els alumnes de l'ESO visiten les exposicions de la ciutat

Els nois i noies de l'ESO han pogut gaudir d'una jornada artística tot visitant diferents centres d'art de Lleida. El Centre d'art La Panera, el Museu Morera, la Fundació Sorigué i l'exposició de Joaquim Ureña al Col.legi d'arquitectes han estat els indrets on els nostres alumnes han gaudit de les manifestacions artístiques més importants de Lleida.

Amb una taronja i una llimona podem fer moltes coses...

Els nens i nenes de la llar d'infants hem tingut a l'abast una taronja i una llimona i hem pogut veure que podem fer moltes coses amb aquest cítrics.
L'hem pogut rodolar per una superfície plana, pel nostre cos i el dels nostres companys. Hem vist que tenen pell i que aquestes es poden treure i tocar, olorar, esmicolar, tallar...

Els bufalletres de Cicle Inicial

Al llarg de tota la setmana, els nens i les nenes de Cicle Inicial representaran la tan esperada obra de Pinotxo. Per això han creat en grup una nova història amb uns magnífics decorats i un petit teatret. Ho han representat a un públic que va des de la llar fins a 6è. També han elaborat unes composicions musicals adients als personatges de l'obra.

Tanquem el projecte "Viatgem amb l'art!!"

Els nens i nenes d'educació infantil hem tancat el projecte col·lectiu de cicle: VIATGEM AMB L'ART!!! Ha estat un viatge emocionant pel món amb els artistes, les obres d'art i les tècniques plàstiques.
Durant tot el curs hem anat descobrint diferents artistes que ens han ajudat a potenciar la nostra creativitat, a saber valorar una obra d'art, a compartir l'emoció de descobrir art en el món,...

Projecte hort: anem al pati a collir un enciam

Dins el projecte hort, els nens i nenes de la llar d'infants hem sortit al pati a regar el nostre hort i jardí.
Hem aprofitat per collir un enciam, a partir d'aquí ha sorgit moltes preguntes, quina mida té un enciam? quins colors té?, quantes fulles té?, fa olor? i el seu sabor serà agradable?.

Dia dels avis a la Llar d'infants

Els nens i nenes de la llar d'infants han estat de celebració, hem gaudit d'una tarda de avis i néts. Els més petits del col·legi han pogut demostrar que són uns autèntics cuiners amb un taller de cuina que hem realitzat. Tenint a l'abast diferents fruites i xocolata, hem fet broquetes.
A continuació hem gaudit del conte del peix irisat amb titelles i d'unes imatges d'activitats realitzades pels nens/es durant el curs.

Observem una tortuga

Aquest matí els gegants de P3 ens han fet una visita a la Llar , han portat una tortuga de terra i han volgut compartir l’experiència d’explicar tot el que han après amb els nens de la Llar, ens han explicat com neixen, què mengen, com és la seva closca, el cap, les potes....
Ha estat molt emocionant poder veure i tocar aquest rèptil!

Juguem amb bosses multisensorials

Ens agrada descobrir els nostres sentits i aquesta vegada ho fem amb les bosses sensorials, és molt divertit tocar- les i notar que són toves, descobrir diferents elements que hi trobem a dins, olorar-les i veure que són de diferents colors.
Quin munt de sensacions!

Pàgines