HALLOWEEN

The students of 1st of ESO have done some Halloween activities. Last Thursday they saw a video on how to prepare some delicious Halloween snacks. Afterwards, we started thinking about how to create scary Halloween snacks for our family.
And this is the result:

Al cicle inicial celebrem la castanyada a les Avellanes!!!

El dijous 30 d'octubre els nens i nenes del cicle inicial vam fer la sortida de la tardor a les Avellanes (Os de Balaguer) on vam celebrar la castanyada. Després d'esmorzar i agafar forces vam fer un recorregut per l'entorn i vam recordar moltes coses del nostre projecte que prèviament ja havíem estudiat: la vegetació, l'itinerari i el monestir. Vam agafar mostres de fulles i vam observar el bosc.

Vet aquí que una vegada la Castanyera...

La Castanyera ha arribat a les nostres aules amb les mans plenes de castanyes!!!!
Ens ha explicat la seva història. Un dia va anar a buscar castanyes al bosc, però es va equivocar i va agafar caragols!!!! Quin ensurt quan va encendre la torradora i havien desaparegut les castanyes, així que va haver de tornar al bosc, i per no tornar-se a equivocar va cantar la cançó de Caragol treu banya, així els caragols treien les banyes i ella podia agafar castanyes!!!!!

BERENAR SOLIDARI

Benvolguts pares,
Com ja sabeu, el proper

dimecres 5 de novembre
dia de Maria Ràfols

a la tarda, farem un

Berenar Solidari

que consistirà en una xocolatina, un brioix i un suc i el preu serà de 2€
Els tutors recolliran el nom dels nens i els diners a les classes abans de dimecres, dia 5.
Si teniu al•lèrgies o intoleràncies, si us plau, comuniqueu-ho al tutor.

Pàgines