Projecte SNOEZELEN

PRESENTACIÓ INSTITUCIONAL DEL NOU PROJECTE, PIONER A CATALUNYA, PER AL CURS ACADÈMIC 2016-17 : PROJECTE SNOEZELEN

"La caixa de vida" de la Victoria.

Ahir ens van visitar els pares de la Victoria per explicar-nos la seva caixa de vida i com l'havia decorat.
Ens va portar una pulsera que li van posar a l'hospital i ara ja no li anava bé, un xumet, un biberó,... hem parlat que ara ja som grans i no portem xumet! I la mare de la Victoria ens ha explicat que quan som nadons no tenim dents i només mengem llet. I ens ha portat la pinça del cordill umbibical de la Victoria! Com mengem a dins de la panxa de la mare???

En Mark ens presenta la seva "caixa de vida"

Que divertida ha sigut la caixa de vida d'en Mark! La seva mare i en Mark han posat moltes coses a dins de la seva caixa, i ens ha ensenyat com era el Mark quan era petit, les seves joguines preferides, la seva família, i fins i tot, ens ha portat una mica de cabell de quan era un nadó, era pèl-roig! i nosaltres de quin color tenim el nostre cabell? Quan vam medir al néixer? Són alguns dels dubtes que anirem descobrint aquests dies.

English culture week in Malahide 21st October

Avui ha estat l últim dia a l'ICE, la nostra school i ens hem acomiadat del professorat amb el lliurament dels certificates. Per la tarda hem visitat el castell del poble, un indret encantador amb unes fantàstiques i esgarrifants històries sobre la família Talbot i els seus fantasmes.

El plaer de descobrir nous aliments

Seguint amb els productes típics de la tardor, hem fet un tastet i aquesta vegada ho hem fet amb codonyat, melmelada de carbassa i caqui, hem pogut descobrir com uns fruits que estan durs es puguin convertir en uns aliments dolços i tous. Ha estat un esmorzar ben gustos acompanyat d'uns bastonets de pa per poder anar sucant. Quina experiència més dolça!

Anem de visita a la Biblioteca Pública de Lleida

Els alumnes de P3 hem anat a la Biblioteca Pública de Lleida aquest matí. Hem descobert la bebeteca i ens ha agradat molt perquè hem descobert molts llibres, de tot tipus, dels quals podem gaudir i aprendre moltes coses. Els hem estat observant, els hem mirat, les mestres ens han llegit diferents contes... A partir d'ara ja sabem que podem anar també amb les nostres famílies.

Ens ha agradat molt conèixer la Biblioteca i el seu funcionament.
Tornarem un altre dia!

Malahide 20th October

S'està acabant la nostra week i no ens sembla que hàgim de marxar de Malahide. Ja estem habituats a agafar el tren i moure'ns per Dublin. Avui hem visitat el National History museum fent unes activitats en grup per a conèixer millor aquest país. També hem tingut una estona per passejar pels carrers a la vora riu Liffey.

A 2n B de cicle inicial treballem la vegetació de les Avellanes!

Ja fa uns dies que al cicle inicial treballem el projecte de les Avellanes. A 2n B treballem la part de la vegetació. A partir de la recerca d'informació hem fet una posada en comú de totes les idees i informacions que anem aprenent. També hem preparat uns murals. Cada grup està treballant una part de la vegetació de les Avellanes: el pi, l'avet, el xiprer,l'alzina i també les plantes aromàtiques!!!Estem aprenent moltes coses que ben aviat explicarem a les altres classes.

We create a model of our lungs!

Today the students of 4th level of Primary have created a model of the lungs. In the subject of Science, this unit they are learning about the different body systems and, creating a model, was a great opportunity to experiment about how our respiratory system works and how respiration takes place. We have used simple materials that you can find at home such as a plastic bottle, two straws, two balloons, scissors, plasticine, tape and a plastic bag. They have enjoyed the activity a lot.

Pàgines