Projecte SNOEZELEN

PRESENTACIÓ INSTITUCIONAL DEL NOU PROJECTE, PIONER A CATALUNYA, PER AL CURS ACADÈMIC 2016-17 : PROJECTE SNOEZELEN

Llums i colors a la llar d'infants

A la llar d'infants ens agrada descobrir a partir de tots els nostres sentits, un dels racons de tenim a l'aula està destinat a la descoberta de la llum i els diferents colors.
Mitjançant una collage de colors que tenim a la finestra podem veure el nostre món de molts colors i aprofitant la llum natural que ens entra del pati aprenem a diferenciar les ombres, la foscor, els colors que més ens agraden...
És una experiència ben divertida i emocionant!!

A la llar manipulem per descobrir!

Amb les safates d’experimentació convidem als infants a experimentar i manipular lliurement diferents materials: arròs, sorra, pedres, petxines, pasta... conjuntament amb diferents estris, van descobrint que poden classificar, comparar, omplir, buidar... i com no, a preguntar-se: “Què és això?

Que tingueu una bona festa major!

Els nens i nenes de P3 us desitgem una bona festa major amb aquest mural que hem fet amb focs artificials estampant rotllos de paper. Ens ho hem passat molt bé!
També hem conversat sobre el cartell de la festa major d'aquest any i hem vist el llibre "El seguici de la festa major" descobrint tots els personatges que apareixen durant aquests dies: els gegants, el marraco,...
BONA FESTA MAJOR!

Cada cop som més grans perquè ja som a P3!!

Ja fa unes setmanes que hem començat "el cole dels grans", ja anem a P3!
A l’escola cada dia experimentem noves situacions i cada dia tenim més ganes de dibuixar, pintar, investigar, construir, escoltar contes, jugar... poc a poc anem situant-nos en l'espai i coneixent els nostres companys i companyes, i també els i les mestres.
Per a que veieu que bé ho passem us mostrem unes imatges!!!

Ens situem en l'espai!!

Els nens i nenes de P4 ens situem en un nou espai. Observem com és la nova aula, els espais, els diferents elements,... i decidim crear un text matemàtic col·lectiu: El plànol de la nostra classe.
Comencem així un nou viatge emocionant de descoberta!!

A P3 reguem l'hort

Els nens i les nenes de P3 ja estem gairebé adaptats a l'escola i a les rutines d'aula. Una de les coses que més ens agrada és poder regar l'hort i veure com les plantes que han plantat els companys de P4 creixen dia rere dia. Ens ho passem molt bé!

Engeguem l'hort!

Aquest dies els més petits de l’escola han estat ben enfeinats , amb l’ajuda de les educadores han preparat el terra, després han fet petits forats per plantar els enciams, les cebes i els espinacs, i finalment tot ben regat. Quin hort més bonic han plantat!!!!

Magnetism

The students of Level 6 are learning about magnetism and how magnets work. They have already experimented that magnets have the ability to pull things toward themselves. Moreover, they have realised that magnets come with a north pole and south pole. Magnets attract when two opposing poles are brought together and repel when they have similar poles.

Pàgines