Obrim la caixa del tacte i experimentem

Descobrim la caixa del tacte, en ella hi trobem textures de diferents tipus i colors. Ens atrau tocar i mirar tot el que tenim al nostre abast, ho fem a través de les mans, els peus, la cara, totes aquelles parts que ens permeten sentir com són les coses. Alguna textura ens feia pessigolles, unes altres de rugoses no ens agradaven tant, però tot i així hem volgut experimentar amb cadascuna d'elles.
Cada moment compartit amb il•lusió, ens facilita l’aprenentatge.

Els alumnes de 4t d'ESO assistim a la representació de Terra Baixa

Els alumnes de 4t d'ESO hem anat al teatre de l'Escorxador per assistir a la representació de Terra Baixa. La companyia Teatre de Ponent ha realitzat una excel·lent adaptació de l'obra d'Àngel Guimerà, centrant-se en els tres personatges principals: Marta, Manelic i Sebastià. Després de veure la representació, s'ha establert un diàleg amb el director i els actors. Els assistents han preguntat sobre el procés de preparació de la representació, els elements de l'obra que s'han omès en l'adaptació, les característiques dels personatges,....

Aprenem bons hàbits per la salut dental!

Avui des de "Branemark Kids" uns dentistes, ens han explicat als nens i nenes de 1r de cicle inicial quins hàbits d'higiene i alimentació hem de seguir per tenir una bona salut dental. A partir d'un vídeo i unes activitats hem descobert el què hem de fer i el que no, per gaudir d'una bona salut a les nostres dents. També ens han ensenyat a respatllar-nos correctament les dents. Ens ha agradat molt el taller!

Xerrada de Turisme Sostenible

Dins del marc de la Setmana de la Ciència de la UdL, que aquest any es basa en el Turisme Sostenible per al Desenvolupament, els alumnes de 4t d'ESO hem assistit a la xerrada d'en Mateo Aventín. Ens ha explicat la seva experiència com a cooperant a Tailàndia durant l'estiu. Ens ha parlat d'un altre tipus de turisme, en el qual l'important són les converses, les persones els territoris més modestos i la cooperació amb les persones que hi habiten. Aquest turisme alternatiu és menys conegut però, potser, més ric en experiències i més connectat amb les persones.

Pàgines