Projecte SNOEZELEN

PRESENTACIÓ INSTITUCIONAL DEL NOU PROJECTE, PIONER A CATALUNYA, PER AL CURS ACADÈMIC 2016-17 : PROJECTE SNOEZELEN

Pintem amb plàstic de bombolles als peus!!!

Aquesta setmana hem embolcallat els peus dels més petits amb plàstic de bombolles fent així uns mitjons màgics que sonen al caminar i hem caminat per damunt d'un mural deixant les petjades amb cercles de molts colors.
Ha estat molt divertit!

Juguem amb pedres i sorra de platja

Els més petits del col·legi han pogut gaudir d'una nova experiència molt adient en aquesta època de l'any. Ens hem engrescat jugant amb sorra i pedres de platja.
Les mestres de la llar ens han deixat a l'abast safates i estris per poder manipular la sorra i les pedres de la manera que més ens agradés: omplir i buidar recipients amb sorra, apilar pedres, barrejar les pedres i la sorra, dibuixar amb la sorra...
Una experiència molt estiuenca i divertida!

Projecte hort a la Llar

Avui hem anat a "treballar" l'hort al racó privilegiat del nostre pati i, sorpresa!! hem vist que alguns pebrots i tomàquets ja estaven ben madurs, així que hem fet la collita.
L'hort ens permet estar en contacte amb la natura d'una manera directa i ens ajuda a conèixer les plantes, flors, verdures... també aprenem a tenir-ne cura i respectar-les.

Juguem amb robes i cordes

Ens ho passem molt bé investigant amb materials de diferents formes i textures, hem jugat a amagar-nos a sota i a disfressar-nos, hem provat d'estirar cordes i també hem imitat la serp fent ziga-zaga.

Els alumnes de l'ESO visiten les exposicions de la ciutat

Els nois i noies de l'ESO han pogut gaudir d'una jornada artística tot visitant diferents centres d'art de Lleida. El Centre d'art La Panera, el Museu Morera, la Fundació Sorigué i l'exposició de Joaquim Ureña al Col.legi d'arquitectes han estat els indrets on els nostres alumnes han gaudit de les manifestacions artístiques més importants de Lleida.

Amb una taronja i una llimona podem fer moltes coses...

Els nens i nenes de la llar d'infants hem tingut a l'abast una taronja i una llimona i hem pogut veure que podem fer moltes coses amb aquest cítrics.
L'hem pogut rodolar per una superfície plana, pel nostre cos i el dels nostres companys. Hem vist que tenen pell i que aquestes es poden treure i tocar, olorar, esmicolar, tallar...

Els bufalletres de Cicle Inicial

Al llarg de tota la setmana, els nens i les nenes de Cicle Inicial representaran la tan esperada obra de Pinotxo. Per això han creat en grup una nova història amb uns magnífics decorats i un petit teatret. Ho han representat a un públic que va des de la llar fins a 6è. També han elaborat unes composicions musicals adients als personatges de l'obra.

Tanquem el projecte "Viatgem amb l'art!!"

Els nens i nenes d'educació infantil hem tancat el projecte col·lectiu de cicle: VIATGEM AMB L'ART!!! Ha estat un viatge emocionant pel món amb els artistes, les obres d'art i les tècniques plàstiques.
Durant tot el curs hem anat descobrint diferents artistes que ens han ajudat a potenciar la nostra creativitat, a saber valorar una obra d'art, a compartir l'emoció de descobrir art en el món,...

Pàgines