2n ESO - Camp d'Aprenentatge del Ripollès

Els alumnes de 2n d’ESO, els dies 6, 7 i 8 de febrer, hem realitzat el camp d’aprenentatge del Ripollès. Hem fet estada a l’alberg Pere Figuera de Planoles.
El primer dia, després d’instal·lar-nos i dinar, vam anar a Dòrria, un poblet de només 7 habitants que temps enrere va ser un lloc de pas entre Catalunya i França. Actualment el poble és considerat be cultural d’interès nacional. Vam visitar l’església romànica, que conserva frescos de fa més de 1000 anys, i l’entorn del poble.
A la nit, després de sopar, vam gaudir d’una estona de lleure amb la disco i el partit del clàssic.
El segon dia, després de llevar-nos ben d’hora, vam agafar el tren direcció a Ripoll, una experiència diferent i divertida.
Allà vàrem visitar el monestir i claustre de Ripoll, on vam estudiar la historia del monument i vam veure com vivien els monjos temps enrere, i vam realitzar un taller d’escriptura medieval al Scriptorium, situat a l’arxiu arqueològic de Ripoll.
De tornada a Planoles ens esperaven els monitors per realitzar l’activitat d’escalada i tir amb arc. Vàrem passar una estona ben divertida fent unes activitats que molts no havíem fet mai. Fins i tot els professors s’hi van atrevir.
A la nit, vam fer una altra estona de lleure amb una peli i disco. Després cap al llit, que estàvem molt cansats.
L’últim dia, després de fer les maletes i esmorzar, vàrem realitzar un taller de pintura romànica, convertint-nos en grans artistes.
Tot plegat hem passat uns dies inoblidables en els que ha regnat la companyonia i el bon ambient.