Esplai Albatros

Directora: Rafa Lozano  Coordinadora: Vero Caubet
Equip de monitors/es: Júlia Molins, Adaia Alba i Jordi Vila. 

  A principis de l’any 2000 des del Col·legi Santa Anna de Lleida, va sorgir una nova iniciativa per cobrir les peticions de molts pares, mares, nens i nenes envers l’educació en el lleure. Una nova proposta pels dissabtes a la tarda, va ser el primer pas per a la formació de l’esplai. Així, professors i professores del col·legi i antics alumnes van iniciar l’Esplai Albatros, un espai lúdic dirigit a nens i nenes d'educació infantil, d'educació primària i del primer cicle de la ESO. L’Esplai Albatros compta amb el suport del Col·legi Santa Anna de Lleida, amb el que compartim el seu ideari i objectius comuns.

Cada dissabte, de 16.00 a 18.00 de la tarda i d’octubre a maig, els nens i nenes de l’escola poden gaudir de les nostres activitats : gimcanes, tallers, jocs o esports...
Una qualitat del nostre Esplai és la divisió que realitzem a principi de curs dels nens i nenes en diferents grups, amb l’objectiu d’adaptar cadascuna de les activitats a l’edat dels infants. Cada grup està dirigit per un equip de monitors i monitores que confecciona les activitats i s’encarrega de la bona execució de les mateixes.
Tots els nens i nenes del Col.legi Santa Anna de P3 a 2on de ESO poden participar-hi per a gaudir d´unes tardes de jocs tots plegat.

Els nostres objectius principals són:
-Crear un ambient de companyerisme, amistat i diversió on els/les nens/es puguin gaudir i sentir-se que formen part del grup.
-Treballar valors com l’amistat, el respecte, la tolerància, la convivència, la diversitat i el compliment de normes.
-Afavorir la relació entre companys tot i ser de diferents edats, cursos, i cultures.

Algunes de les nostres activitats són:
-Dormida de Halloween
-Tallers Pessebre vivent
-Jocs en petit i gran grup Festival de Nadal
-Gimcanes Dia de l’aigua
-Esports Sortides
-Jocs de pistes Casal d’estiu

El col·legi ofereix un servei de Casal d’Estiu durant la darrera setmana de juny, juliol i la primera setmana de setembre.