Segon dia a “La Carral”, cicle mitjà!

Una mica més aviat del previst ens hem alçat ben d’hora plens d’energia per afrontar el segon dia de convivències. Amb un bon esmorzar a la panxa hem realitzat les activitats de matí: Animalons del bosc i La Masia. Després de dinar hem fet l’activitat de tarda: la Gimcana dels Bandolers. Després d’una bona dutxa i un bon sopar, hem fet el taller de danses i hem ballat a la “disco”. Demà darrer dia!

Primer dia de convivències de cicle mitjà a “La Carral”!

Després d’una hora i mitja de viatge amb l’autocar hem arribat a La Carral, i el primer que hem fet ha estat conèixer als nostres monitors, hem descobert l’entorn i hem fet jocs a l’esplanada. Un cop hem dinat hem realitzat el taller del “virolet” i el circuit de jocs de tota la vida. A mitja tarda ens hem instal•lat a les habitacions, hem gaudit d’una estona de joc lliure i havent sopat hem fet el joc de nit. Ara amb el cel ben fosc i el silenci de la nit toca recuperar forces. Demà més!

DIA DE LA PAU I LA NO VIOLÈNCIA

El dimarts 30 de gener celebrem el dia escolar de la pau i la no violència. S'han realitzat diferents activitats relacionades amb la pau. Hem reflexionat sobre com podem convertir-nos en agents de pau. Els nens i nenes de cada classe han elaborat un mural de la PAU amb missatges, imatges i desitjos per fer un món millor. Per finalitzar la jornada els alumnes de 4t de la ESO han fet la lectura del manifest de la pau que hem compartit amb tota l'escola. Fem la pau entre tots dia a dia.
" Tot comença en cadascún de nosaltres, des del nostre interior".

Pàgines