Els nens i nenes de 1r i la tardor

Des de la matèria d' EVP hem treballat la tardor. Hem vist vist obres pictòriques d'artistes que treballen paisatges de tardor, hem reconegut els colors més propis d'aquesta època de l'any , hem fet barreges de tons fins aconseguir gammes càlides,.... També hem creat la nostra obra, figurativa o abstracta i li hem posat títol. Esperem us hagi agrada molt!!!!!

Miniatletisme 2018

Un grup d'alumnes de 1r, 2n, 3r i 4t de Primària vam participar, el passat dissabte 20 d'octubre, a la jornada de Miniatletisme 2018 que es va celebrar a la pista d'atletisme de les Basses d'Alpicat.
Vam realitzar diverses activitats i jocs relacionats amb l'atletisme, juntament amb alumnes d'altres escoles de la ciutat. Va ser un matí fantàstic i ens ho vam passar d'allò més bé!

Xerrada de la Marató de TV3

Avui els alumnes de 3r i 4t d'ESO hem assistit a una xerrada de la Marató de TV3.
El diumenge 16 de desembre, la 27a edició de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio destinarà el seu esforç divulgatiu i impulsor de la recerca biomèdica al càncer, la primera causa de mort entre els homes i la segona entre les dones.
Hem après molt sobre la malaltia, es seu diagnòstic i la seva prevenció.

Tallers de Tardor

Durant aquest octubre les nenes i nenes d'educació infantil realitzarem diferents tallers de tardor. Aquest dilluns hem treballat l'art lliure amb elements de tardor i pintures.
Els tallers els realitzem cada dilluns a la tarda. Unes hores en les que els infants de P3, P4 i P5 junts gaudeixen d'una estona emocionant. Els petits aprenen dels grans i els grans es senten més protagonistes ajudant als petits.
Una experiència fantàstica!!!

Pàgines