El monstre de colors visita als nens i nenes de P3

El monstre de colors ens ajuda a conèixer les nostres emocions. A vegades ens fem un garbuix d'emocions i necessitem saber quan estem contents, quan estem tristos, quan tenim por, quan estem en calma, quan estem enrabiats... durant les següents setmanes farem diferents experiències per tal de treballar cadascuna d'aquestes emocions. Farem un recull de totes les experiències per poder explicar-vos tot el que hem viscut.

Conferència divulgativa de la Marató de TV3

Avui ens ha visitat un professional de la salut per realitzar una conferència divulgativa dintre de la Campanya de difusió a les escoles de La Marató 2017.
Hem assistit els alumnes de 3r i 4t ESO i ens ha explicat la realitat mèdica i humana de les malalties infeccioses.
Hem vist un vídeo molt interessant amb testimonis de persones que han patit greus malalties d'aquest tipus.
Al final de la sessió ens ha donat un bon llistat de consells per millorar els nostres hàbits i evitar el contagi de les malalties infeccioses.

Comencem els tallers al cicle inicial!!!

Aquesta setmana hem començat els tallers al cicle inicial. Als tallers participem conjuntament nens i nenes de 1r i 2n curs de les diferents classes.A partir dels tallers afavorim l’aprenentatge amb els altres, fomentant la cooperació i la interacció amb els adults i sobretot entre iguals tot treballant l'autonomia i desenvolupant la creativitat i imaginació mentre fomentem responsabilitats i hàbits. Els nostres tallers son: petits cuiners, el mercat, papiroflèxia, contacontes, jocs matemàtics i disfresses. Cada setmana anirem escollint un de diferent fins a fer-los tots.

Pàgines