Excursió d’infantil a la granja-escola “Les Obagues”

El dilluns 11 d’octubre, els alumnes d’educació infantil (P3, P4 i P5) hem fet la nostra primera excursió del curs i hem anat a Les Obagues (Juneda).
Hem fet el taller de la granja on hem observat la incubadora i hem vist néixer un pollet, hem tocat d’altres pollets que ja tenien uns dies, hem plegat els ous dels galliners, hem alimentat al cavall, acariciat conills, vist ovelles, oques...

First weeks of school/ Primeres setmanes d'escola

Hello families!!! Welcome back to a new school year!!!

These first weeks of school we have been doing very varied activities in the English class: from introducing ourselves to our classmates and teacher to vocabulary and grammatical structures games to review some of the contents we learnt last year. We had lots of fun!!!

Hola famílies!!! Benvinguts a un nou curs escolar!!!

Exposició Natura-ciutat. Projecte d' innovació pedagògica. 2n any

L'exposició ConnecArt és fruit de les produccions artístiques dels nens i nenes de la Llar, Infantil i Primària. Al llarg del recorregut podreu visualitzar els micromons que han realitzat de forma individual o en grups cooperatius els nostres alumnes, tot dibuixant una ciutat de Lleida vista amb ulls crítics.
https://youtu.be/ay6mVY1jW5g

Escape Room Matemàtic

Avui els alumnes de 5è i 6è de primària hem hagut de resoldre un crim! La senyora Gloria va ser assassinada i tenim 4 sospitosos! Serem capaços de trobar l’arma del crim? Es tracta d’un “Escape room” dissenyat pels alumnes de 3r d’ESO C, en el qual, a través de la resolució de diferents dilemes i endevinalles matemàtiques, han d’anar superant fases fins trobar la prova definitiva que els permeti resoldre el cas.

Pàgines