Pla Anual 2017-18


"ET CONVIDO A SEURE AMB MI "

De nou comencem un nou curs amb il·lusions i projectes, amb la certesa que tornarem a veure els amics amb els quals compartim el dia a dia. Com cada curs que comença, trobarem nous companys i noves famílies a les quals donem la benvinguda i a tots us agraïm la confiança que dipositeu en la nostra escola.
Començar vol dir que s’obren davant nostre pàgines en blanc, dins de les quals escriurem una part de la nostra vida amb esforç, alegries i penes, somriures, paraules i actituds.
Les paraules, les frases que pronunciem, diuen molt, expressen el que pensem o sentim, però el que de veritat revela els valors que vivim és la nostra actitud. Per això, el lema d’aquest any, “Et convido a seure amb mi”, vol anar més enllà de les paraules, volem que es converteixi en una actitud i no només durant el temps que dura un curs.
Convidar implica tenir la mà oberta, obrir la porta, voler que l’altre participi amb mi d'allò que li vull oferir. En el fons està el valor de l’hospitalitat, el valor clau de la Congregació de les Germanes de la Caritat de Santa Anna, i és que amb l’actitud de convidar no esperem que els altres s’apropin a nosaltres, sinó que nosaltres els anem a buscar per oferir-los un lloc al nostre costat: obertura solidària cap als altres.
Al llarg dels anys, dels cursos, els lemes que ens acompanyen acabem per fer-los tan nostres que marquen fites en el nostre camí. Volem que aquesta acció de convidar els altres a seure devora nostre sigui el començament d’una relació de confiança més profunda, que ens porti a conèixer-nos millor.