4t ESO AMB EL GRAN RECAPTE DEL BANC DELS ALIMENTS

Aquest cap de setmana és el Gran Recapte organitzat pel Banc dels Aliments a tots els supermercats de Catalunya. És una campanya de recollida d'aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades del nostre entorn rebin ajuda alimentària, també serveix per donar a conèixer la situació que travessa aquest grup, que arran de la crisi econòmica que estem vivint, ha anat creixent. La campanya la duen a terme simultàniament els quatre Bancs d'Aliments de Catalunya.
Els alumnes de 4t d'ESO han fet de voluntaris amb la recollida de menjar durant tot el dia als supermercats Bon Preu de l'Avinguda Catalunya i al Mercadona del Mercat de Cappont.
Hi ha hagut molts moments que se'ns posava la pell de gallina de veure com la gent de la nostra ciutat col·labora, és solidària. És una experiència molt maca i enriquidora, però el més important, els alumnes aprenen moltíssim, apropant-se a gent que no coneixen per demanar ajuda, i explicar en què consisteix el projecte, conviure amb els companys duent a terme un voluntariat solidari, compartir estones amb els profes...
Aquesta activitat forma part del Projecte d'Aprenentatge i Servei que realitzem els alumnes de 4t. En aquest estem coneixent quina és la situació de pobresa que es viu a Catalunya i quines són les entitats que col·laboren recollint i repartint menjar. A més de col·laborar amb el Banc dels Aliments, també recollirem menjar, com es fa habitualment al col·legi, col·laborant directament amb parròquies de la ciutat.
Moltes gràcies a tots els que hi heu participat, i a tots els que col·laboreu amb el Gran Recapte d'aquest cap de setmana!