ARRIBEM A LA FINAL DE FICCIONS 2014!!!

Dos grups de 3r ESO han quedat finalistes del concurs de redacció Ficcions (www.ficcions.cat), organitzat per acpg. Després de molts dies d'endinsar-se en l'aventura de crear històries, de treballar la cohesió de la seva redacció i de fer volar la seva imaginació, han aconseguit redactar dues narracions que han agradat al jurat. De tots els relats (1841 de 3r d'ESO a 2n de batxillerat), s'han seleccionat 60 com a finalistes. Els alumnes finalistes s'han presentat amb els pseudònims MIL3 (Irene Romera i Laura Olives) i Scylla16 (Marc Abella). Us convidem a llegir els seus relats al web:
- (Laura i Irene) MIL3 http://www.ficcions.cat/ficcions/historia_detall.php?id=91517;
- (Marc) Scylla16 http://www.ficcions.cat/ficcions/historia_detall.php?id=91573.
Tots els grups que han participat partien de l'inici d'una novel·la a partir de la qual havien de fer les trameses de quatre capítols. Durant mesos, el web de ficcions ha anat publicant les històries, totes molt interessants. L'aventura de crear històries ha permés als alumnes fer de novel·listes: elaborar una trama, crear personatges, fer coherents temps i espai i treballar diferents tècniques narratives.
Volem felicitar a tots els grups que han participat i desitjar sort als finalistes.
El proper dia 24 de maig se sabran qui són els guanyadors al Museu de la vida rural de l'Espluga de Francolí. Molta sort!