Concurs de clipmetratges Mans Unides: El teu punt de vista pot canviar el món (V edició)

Si teniu un momentet, els alumnes de 4t d'ESO us convidem a invertir una estona del vostre temps a veure els seus treballs a través d'aquests enllaços:
http://www.clipmetrajesmanosunidas.org/videos/apoya-la-vida/
http://www.clipmetrajesmanosunidas.org/videos/podem-canviar-les-coses/
http://www.clipmetrajesmanosunidas.org/videos/mon-injust/
http://www.clipmetrajesmanosunidas.org/videos/un-mon-ple-de-desigualtats/

Aquest curs ha estat el primer que hem participat en aquest concurs de Mans Unides. Consisteix a fer un clipmetratge d'un minut sobre un tema que proposa l'ONG. El tema d'aquest any és el Desafiament de la fam, i ens hem centrat amb el tema de l'agricultura familiar. Ha estat un treball molt interessant, hem analitzat la situació en què viuen moltes persones en el nostre planeta, massa persones i hem pensat que una possible eina per anar avançant és l'agriculura familiar.
El següent pas va ser tenir la idea, elaborar un guió tècnic sobre el clipmetratge que volíem fer per després gravar el clipmetratge. El resultat ha estat el que us presentem.
Ha estat un treball cooperatiu ple de reflexió que ens ha fet posar a la pell dels altres i ens ha fet adonar de les diferents realitats que es viuen al planeta.
Ara és quan necessitem la vostra col·laboració, un dels premis és al vídeo més votat que guanya una fantàstica jornada a Portaventura per tota la classe guanyadora. També hi ha premi per al vídeo més comentat.
Es pot votar fins el dia 17 de març a les 10h i el lliurament dels premis és el dimarts 25 de març a Barcelona.
Ha estat una activitat molt interessant, profitosa i engrescadora. Estem animats a participar en futures edicions.
Esperem que gaudiu molt dels nostres treballs i també que dediqueu una estona a conèixer, a través de Mans Unides, quin és el desafiament que se'ns planteja sobre el greu problema de la fam. Us convidem també a difondre aquests vídeos ja que la finalitat del concurs és conscienciar l'alumnat, la comunitat educativa, i la societat en general, de les desigualtats que hi ha el món, així que quan més movem els vídeos, el missatge que es vol transmetre arribarà a més gent!!!