Continuem el nostre viatge!!

Els més petits de l'escola demà tornem d'unes vacances plenes d'il·lusió, les vacances de Nadal!!! I l'escola està preparada per poder compartir tots aquests grans records i continuar el nostre viatge emocionant descobrint el món.

A la llar d'infants començarem amb un nou entorn multisensorial, un nou artista, coneixerem un nou animal,... i moltes, moltes coses més!!

Els nens i nenes de P3 comencem un trimestre nou tancant les caixes de vida i ara sí!!!! Necessitem un nom que ens defineixi com a comunitat!!!

L'aula dels INVESTIGADORS vam acabar parlant de l'arc de Sant Martí i tenim a la nostra xarxa una investigació sobre la lluna.

L'aula dels ARTISTES vam començar a investigar LLeida, la nostra ciutat i continuarem descobrint més racons i raconets.

L'aula dels FARAONS i les FARAONES estem fent un llarg recorregut per Egipte, les mòmies, ...

l'aula dels CASTELLS vam fer un recorregut per l'espai i començaran investigant els castells i totes les vies que s'obriran a partir d'aquí.

Tots els grups continuem amb el projecte de "VIATJANT AMB l'ART" que ens ajuda a descobrir artistes de tot el món i les seves obres.

I Continuem amb un pas més ferm el projecte SNOEZELEN que vam iniciar al setembre. Poc a poc nens, nenes i mestres estem aprofundint en aquest apassionant projecte multisensorial ple de llums, sons, colors, olors, textures, sensacions... que desperta la nostra curiositat i les nostres emocions (Si el voleu conèixer truqueu a la secretaria de l'escola).

Ens veiem aviat!!!