Crèdit de síntesi al Camp d'Aprenentatge de Barcelona

Els dies 2, 3 i 4 de desembre, els alumnes de 3r d'ESO han estat a Barcelona, realitzant el crèdit de síntesi al Camp d'Aprenentatge de Barcelona. Han estat uns dies molt profitosos, amb activitats molt variades.
El primer dia vam pujar al castell de Montjuïc per observar la vista de la ciutat amb els edificis més emblemàtics, el port... tot fent exercicis d'ubicació i orientació. A la tarda, vam veure in situ el pla Cerdà: vam fer un recorregut per l'Eixample (passeig de Gràcia, carrer Aragó...). Vam descobrir una ciutat que no coneixíem, hi havia passatges que no ens haguéssim imaginat que estaven en aquesta zona de Barcelona.
El segon dia, vam anar a la Zona Fòrum, on està ubicat el museu de Ciències Naturals i que vam visitar. Després de dinar, vam anar al Museu d'Història de Catalaunya, on vam realitzar l'activitat "Fum, màquines i acció", per conèixer la societat del segle XIX. Va ser molt entretinguda, sobretot quan ens vam haver de caracteritzar segons aquella època!
I a la nit, al teatre Victòria del Paral·lel, per veure MAR I CEL, de Dagoll Dagom. Va ser espectacular i ens va agradar moltíssim.
Finalment, el darrer dia, vam fer un recorregut pel Born i els escenaris principals del Setge de 1714.
En definitiva, ha estat una sortida molt didàctica, on hem après moltes coses noves, inclús alguns, viatjar en metro per primera vegada!