Jocs Esportius del Segrià. Voleibol Infantil Femení.

Jornada 1. Jocs Esportius del Segrià. Voleibol Categoria Infantil Femení.

Col·legi Santa Anna – CECELL A

Primer set: 10-25
Segon set: 24-26

Primer partit de la lliga escolar de voleibol dels Jocs Esportius del Segrià per les jugadores de l’escola Santa Anna que van debutar contra el Cecell, el club de referència d’aquest esport en la província de Lleida.

Va costar una mica arrencar a l’inici del partit: es va notar que les nostres jugadores no havien jugat mai un partit oficial. Les jugadores del Cecell van aprofitar el desconcert i van establir un molt bon parcial de 10 punts a 25. Poc a poc, les jugadores del Col·legi Santa Anna van anar adaptant-se a la pista amb un gran encert en el servei i buscant bons atacs a partir dels tres tocs.
En el segon set, les jugadores del Col·legi Santa Anna van arrencar molt bé en el servei, amb una gran defensa, tornant pilotes complicades fins arribar al bon resultat de 19-18 i forçant a l’equip del Cecell, notablement sorprès, a demanar un temps mort. El final de set va estar molt igualat; finalment, l‘equip rival va aconseguir finalment la victòria d’aquest set i del partit en un parell de serveis que les jugadores del Santa Anna no van poder recepcionar.

Molt bon inici de temporada per a les jugadores del Santa Anna que, malgrat el resultat, van demostrar un gran nivell d’intensitat, capacitat de lluita i joc en equip. A destacar el ràpid progrés que estan demostrant. Enhorabona.


Entrenador: CARLES TERSA MIRALLES.