JORNADA 3. VOLEIBOL SANTA ANNA- RONDA A

Jornada 3. Jocs Esportius del Segrià. Voleibol Categoria Infantil Femení.
Col·legi Santa Anna – Ronda A
Primer set: 8-25
Segon set: 7-25
Tercer partit de la lliga escolar de voleibol dels Jocs Esportius del Segrià, on les jugadores del Col·legi Santa Anna es van enfrontar al Ronda A al pavelló poliesportiu del col·legi Episcopal.
A l'inici del partit, les jugadores del Ronda van començar amb un molt bon parcial, degut a la gran capacitat ofensiva que tenien. Per a les jugadores del Santa Anna era molt complicat defensar els atacs de les rivals degut a la potència de les jugadores rivals en el remat. Malgrat la diferència entre els dos equips, les jugadores del Santa Anna no es van rendir, retornant serveis amb grans recepcions i lluitant cada pilota que entrava al seu camp. Poc a poc les jugadores del equip de Ronda A van anar distanciant-se fins guanyar el set.
El segon set va ser molt similar al primer, amb un començament dur per a les jugadores del Santa Anna, on poc a poc s’anaven distanciant en el marcador, aquesta diferència va fer que la motivació decaigués. Aquest fet es va notar amb un descens en la qualitat dels tocs i on les jugadores tractaven de passar la pilota de primeres, sense buscar atacs a partir de la col•locació i el remat.
S’ha de seguir treballant i agafar la part positiva per a afrontar els pròxims partits amb més ganes i motivació on els resultats s’aniran veient poc a poc, a mesura que avança la competició.