Premi al millor clipmetratge de la província de Lleida en el Festival de Clipmetratges de Mans Unides

El dia 7 d'abril al vespre s'ha celebrat l'entrega de premis del VII Festival de Clipmetratges de Mans Unides, El teu punt de vista pot canviar al món, al Caixaforum de Barcelona. Aquest any hem participat unes 80 escoles d'arreu de Catalunya i s'han presentat 324 clipmetratges. El treball que han realitzat un grup d'alumnes de 4t d'ESO ha estat escollit com un dels dos millors clipmetratges del seu nivell de 4t d'ESO, a més de rebre el premi al millor de la província de Lleida. El clipmetratge es titula "Historia de una manzana" i ha estat realitzat per les alumnes Anna Almuzara, Míriam Felipe, Paula Martínez i Elena Sans.
Els alumnes de 4t d'ESO han realitzat un treball al voltant del tema del concurs d'aquest curs: el malbaratament dels aliments, partint sempre de la reflexió al voltant del desafiament de la fam al món. Aquest treball el realitzen tots els alumnes de 4t d'ESO des de l'àrea d'Educació Eticocívica i culmina amb la realització d'un clipmetratge d'un minut. És el tercer curs que participem i és una experiència molt positiva, ja que és enriquidora i a més els alumnes treballen el llenguatge audiovisual d'una manera atractiva i engrescadora.
Si voleu gaudir del clipmetratge guanyador i el de la resta de treballs, podeu entrar a aquest link: http://www.clipmetrajesmanosunidas.org/videos/historia-de-una-manzana/
Degut a que els alumnes de 4t d'ESO estan de viatge a Itàlia, el premi l'ha recollit la professora que ha organitzat l'activitat.
Enhorabona a tots els alumnes de 4t d'ESO per la feina feta i felicitats a les alumnes guanyadores!