Santa Anna es classifica per al Campionat d'Espanya Escolar d'Atletisme

L'equip format pels alumnes de 3r d'ESO han aconseguirt classificar-se de forma brillant per a la fase final de la competició Divirtiendose con el Atletismo, organitzada per la Real Federación Espanyola de Atletismo i que tindrà lloc els propers 1 i 2 d'Abril a la Pista Coberta de Madrid.
L'equip format per Joan Pané, Simeon Makenzo,Joel de Miguel, Raul Galiano i Marc Vidallet van realitzar una fase prèvia el passat 24 de Febrer per aconseguir les marques que finalment els ha permés classificar-se per a la fase final.
En una competició on es classificaven els 7 millors centres d'Espanya, l'equip del Santa Anna finalment s'ha classificat en tercer lloc amb un total de 849 punts per darrera de l'I.E.S Penyenta Roja - Diputació de Castelló 991, i el Colegio Base de Madrid 937,
Per darrera I.E.S. Domus d'Olivet de Canovelles 817, Colegio Vizcaya de Zamudio 756, Colegio Montserrat de Barcelona 679 i Colegio Sagrado Corazón Chamartín de Madrid 656.
La competició està formada per 5 proves: 60 metres llisos, 60 metres tanques, salt d'alçada, llançament de pes, 1.000 metres llisos i 1.500 metres marxa, on cada atleta ha de realitzar tres proves.
El potencial atlètic del col·legi Santa Anna queda patent donat que és el quart equip que es classifica en els darrers tres anys, havent obtingut un sots-campionat l'any 2014 i un tercer lloc l'any 2015.
A més actualment els millors atletes lleidatans i espanyols han sortit de la cantera del nostre centre destancant els alumnes Maria Navarro, campiona d'Espanya de Martell, Joan Pané 4t de Catalunya de salt d'alçada i 60 metres tanques, Miriam Tost finalista catalana en 60 metres tanques i Cristina Puigdemasa.
Destacar altres ex-alumnes com Aleix Porras actual rècord europeu de 400 metres tanques i Sergi Felis medallista en Campionats d'Espanya, així com Gerard Mateu Porras atleta que amb només 20 anys va debutar aquesta any en un Campionat d'Europa Absolut en la prova de 110 metres tanques.
Tots ells entrenats pel professor d'Educació Física del centre Salvador Porras, que des de fa 25 anys realitzar aquesta activitat d'altetisme.