Sortida 2n ESO a les Valls de Boí

Ahir, dia 18 de novembre, tot i les inclemències del temps que últimament sempre ens acompanyen a totes les sortides, els alumnes de 2n d'ESO vàrem anar a les Valls de Boí.
Quan vam arribar a Taüll plovia una mica, però això no ens va impedir esmorzar i jugar una estona amb la neu. Després,i veient que seguia plovent, decidirem anar a fer la 1a visita interior de l'església de Santa Maria de Taüll; allí els nostres "monis" ens van fer una explicació general del romànic llombard i de la tècnica pictòrica d'aquells temps. Més que interessant! I quina va ser la nostra sorpresa en veure que al sortir havia deixat de ploure! Perfecte, doncs la següent activitat era exterior. Vam seure davant la 2a església, Sant Climent de Taüll, i després d'una explicació sobre la seva arquitectura, varem fer els dossiers del romànic. Un cop acabats, els vàrem corregir entre tots.
Després tocava dinar i jugar un altre cop a la neu! Cap a les 15:00h. decidirem anar caminant cap a Boí per tal de fer l'activitat de la seva església romànica. Els monis van fer la seva explicació i al senyoreta Carme ens va llegir una llegenda del Pep Coll sobre els campanar de Sant Climent, el de Boí i el de santa Eulàlia. Interessant!

Un cop acabada aquesta activitat vam pujar a l'autocar i cap a casa, doncs el fred ja es feia sentir massa!

Va ser una sortida profitosa alhora que divertida. Fins a la propera!

Alumnes de 2n ESO