Notícies

EL SUCRE: risc per la nostra salut

Durant dos setmanes els alumnes de 6è B hem estat treballant amb el projecte: "sense sucre".
Ho hem estat preparant durant les classes de matemàtiques i les de medi natural. Un dia vam anar a la classe d'informàtica i vam buscar informació sobre el sucre que portaven algunes begudes i ens vam adonar de que també porten molt sucre els aliments que mengem diàriament. Hem analitzat la informació nutricional dels productes que hem portat, i hem posat al costat la quantitat de sucre que porta cada aliment.

Experimentem i tastem la gelatina

Proporcionem situacions on els infants s’impliquin directament i es converteixen en els protagonistes dels seus descobriments. Aquesta vegada han pogut tastar la gelatina de diferents sabors: de pinya, llimó, maduixa.., i finalment han pogut manipular i gaudir d’un grapat d’estímuls que els arriben a través dels sentits, una experimentació plena de noves sensacions amb un tacte un tant especial: fred, humit, relliscós, però amb molt bona olor.
Cada activitat és un èxit quan es diverteixen!

6è de primària a l'Auditori

Els alumnes de 6è de primària, hem anat a l'Auditori Enric Granados, a gaudir d'una audició anomenada "La batucada de l'esclavatge".
Mitjançant els diferents ritmes, hem pogut veure i sentir com vivien els esclaus, la seva convivència amb els colons, com va sorgir la famosa Samba Batucada, l’evolució dels instruments fins a l’actualitat, les celebracions, la religió, les danses…
Ens ha agradat molt i hem gaudit amb tant ritme.

1st Year students attend a talk on Scotland

Today our 1st Year students attended a talk in school called "Welcome to Scotland". They all found it very interesting as it dealt with a variety of topics from the landscape, traditional music and castles right through to the Loch Ness monster and kilts!
They all listened closely and learnt lots of new information on this beautiful country so if they ask to go to Scotland this summer you'll know why!

Pàgines